fbpx

Työntekijälle

Työmahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin

Ylläpidämme osaajaverkostoa eri alojen nousevista tähdistä, ammattilaisista ja työhaluisista eläkeläisistä. Kattava verkosto nopeuttaa rekrytointia.

Tarjoamme työnhakijarekisterissämme oleville

- määräaikaisia,
- vakituisia ja
- projektiluonteisia työtilaisuuksia.

Työ tehdään vuokratyöntekijänä tai rekrytoituna suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Yli 55-vuotiaille ja aktiivisille eläkeläisille meillä on oma Harmaat Pantterit -verkosto. Arvostamme kokemusta ja työmotivaatiota. Meillä voit jakaa ajankäyttöäsi työ- ja vapaa-ajan suhteen.

Liity verkostoomme!

Voit liittyä mukaan verkostoomme täyttämällä hakemuslomake. Muistathan liittää mukaan CV.

Liittyminen on luottamuksellista, sitoumuksetonta ja maksutonta. Palvelemme yksilöllisesti työtä vailla olevia ja myös työuran tai työpaikan vaihtoa suunnittelevia. Emme luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle ilman hakijan suostumusta.

Huolehdimme omasta henkilöstöstämme

Vuokrahenkilöstön palkkaus määräytyy sopimuksen tai vähintään alan työehtojen mukaan. Etsimme mahdollisuuksien mukaan työntekijöillemme uuden projektin edellisen päätyttyä. Näin työnantaja säilyy samana ja eläke- ja sekä lomaetuudet kertyvät yhtäjaksoisesti. Järjestämme henkilöstöllemme myös työterveyshuollon.

  • pidämme yhteyttä puolestanne yritysasiakkaisiimme
  • etsimme sopivia työtilaisuuksia rekisterissä oleville hakijoille
  • tarjoamme opiskelijoille lisäansiomahdollisuuksia
  • tarjoamme nuorille mahdollisuuden tutustua eri työaloihin
  • vuokratyön kautta on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme
  • autamme työuran tai työnantajan vaihtoa suunnittelevia
  • autamme CV:n teossa ja valmennamme työhaastatteluun
  • olemme vastuullinen työnantaja

Dokumentit ja mallipohjat

- Työhakemusmalli Word | PDF
- Ansioluettelomalli Word | PDF
- Työnhakusuunnitelma Word | PDF

Työntekijäesittely

HR Sata Henkilöstötalon Työntekijäesittely -juttusarjassa esitellään yrityksemme työntekijöitä eri toimialoilta. Työntekijät kertovat kokemuksiaan vuokratyöstä, työn tekemisestä asiakasyrityksissä sekä kertovat miksi he ovat valinneet työmuodokseen vuokratyön.

none

Ksenia Heinävaara

Mitä teet työksesi?
- Työskentelen siivoojana. Työkohteisiini kuuluvat porilainen kiinteistöalan yritys sekä Yrittäjätalo Kööri.

Minkälaisia työkohteita sinulla on?
- Asuntoyhtiöiden sekä toimistotilojen siivouksia, joihin kuuluvat yleiset tilat, saunat, porraskäytävät sekä toimistot.

Mikä on parasta työssäsi?
- Saan tehdä työtä omatoimisesti. Pääasia on, että työt tulee tehtyä sekä työnjälki on hyvää ja siistiä. Työaikani ovat suhteellisen joustavat ja voin itse suunnitella työaikatauluja. Vaikka työ on itsenäistä ja omatoimista, niin saan työpäivän aikana tehdä yhteistyötä monien mukavien ihmisten kanssa.

Kuinka kauan olet ollut HR Sata Henkilöstötalolla töissä?
- Kaikkiaan olen ollut HR Sata Henkilöstötalolla kaksi vuotta. Tämän vuoden alusta saakka olen ollut vakituisessa työsuhteessa.

Minkälaisena koet vuokratyön?
- Itselleni se on loistava mahdollisuus. Olen tyytyväinen tällä hetkellä työhöni. Näen, että vuokratyö on mahdollisuus sekä yritykselle että työntekijälle. Omalla ahkeruudella ja työasenteella voi vaikuttaa omaan työnsuhteen kestoon. Itse olen saanut pätkätyöstä vakituisen viikkotyön.

Mikä on vuokratyössä parasta/hienointa?
- En osaa sanoa yhtä tai kahta parasta asiaa. Minulle vuokratyö on luonnollinen tapa tehdä töitä. Olen tätä kautta päässyt työelämään mukaan ja nyt minulla on vakituinen työ. Vuokratyö on mahdollisuus, joka avaa ovia.

Suosittelisitko vuokratyötä muille potentiaalisille työntekijöille?
- Ehdottomasti, vuokratyö tarjoaa mahdollisuuden uusille kokemuksille ja mahdollisesti kokonaan uuden työn. Voi myös hankkia lisää osaamista eri aloilta.

Minkälainen HR Sata Henkilöstötalo on työnantajana?
- Joustava ja ammattimainen. Koen positiivisena sen, että minulla on säännölliset lomat ja työnantajani tarjoaa myös työterveyshuollon. Itse olen tykännyt olla HR Sata Henkilöstötalon työntekijänä ja voin suositella sitä kaikille.

Työntekijäesittelyt 2016

- Ksenia Heinävaara 7/2016 PDF